Asterka, loučení Iček

09.10.2016 10:03

V pondělí jsme navštívili naší paní veterinářku abychom si potvrdili březost naší Asterky.

Ultrazvuk ukázal nejméně 3 potomky takže se můžeme těšit na miminka od Asterky a Orina, pracovně tedy Ch. Asteria Alfa Samuel + Jch. Helevorn Hyarmentir of Elven Star teprve dvouletý borec který neustále pracuje a roste. V jeho věku již získal 2x CAJC, 2x BOJ, 5x CAC, JBIG, BIG, 2x BOB, BIS pracovní jezevčk na KV Nepřevázka a lovecké zkoušky ZN a BZ které skládá dnes. Stal se také již otcem 9 štěňat z toho jednu máme doma.

Odchod Iček do nových domovů.

Jako první štěně z vrhu I ( Jch. Ch. Elza Alfa Samuel + C.I.E. Rezident Evil Santander) odešla krásná Isabella dnes již Bella až do dalekých Hořovic. Má úžasnou mladou rodinu a kamarádku jezevčici Donu. S touhle fešandou se budeme setkávat na výstavách  a bude pracovat také lovecky neboť tato rodina je myslivecká.

Indygo Indy odešel jako druhý v pořadí a má také mladou rodinku která bydlí v Řevnicích a i tento kluk bude vidět na výstavách a pokud se rodina rozhodne i on složí nějakou loveckou zkoušku.

Třetí místo obsadila Isis Izzy která odjela nedalo od nás a bydlí v Praze. I tato holčička má mladou rodinku která zkusí i nějakou tu výstavu a možná i dětský handling se svou novou paničkou Elou.

Jako poslední z tohoto vrhu odeška nezbednice naše vrčka Iris Cloe dnes již Jája. Přijel si pro ní nový páneček který na ni bude mít moře času aby ji vychoval. Tuto fenečku uvidíme jen z poslaných fotek nových majitelů a zpráv. Odjela až do Pardubic kde budě dělat radost celé rodině.

Všem načim Ičkum a jejich pánečků přejeme jen to nejlepší, hodně společných chvil, hlavně zdravíčko a štěstíčko !!!

 

Z leva: Isabella, Indigo Indy, iris Cloe, Isis Izzy.

a maminka Elza :-)

 

 

—————

Zpět