Aktualizace

06.10.2019 10:59

Již je vytvořena stránka pro naše štěňátka vrhu S, najdete je v Odchovy - vrh S a pak jsou tam váhy štěňátek jak přibírají a fotky jak společné, tak jednotlivě každého štěňátka.

Elza se krásně stará, opečovává, myje a kojí, jak je vidět i když je jich 5 tak krásně přibírají.

Smečka je zvědavá, nejvíc naše omladina Raenka s Eiminkou a aby toho nebylo málo máme tady i dvě hárafé fenky. Takže náročné období. Klid nemáme ani na zahradě, sousedi se rozhodli zbourat mezi námi zeď která nám skoro padala na pozemek. To je něco pro naše hlídače, novinka která je velmi zajímavá neb pohyb cizích lidí v dohledu je dráždí. Hlídají si své území ale naštěstí je máme dobře vychované, po pár povelech a odvolání poslechnou a jdou si po svých.

Ještě se vrátím ke štěndům, denně je beru do rukou a vážím, kontoluji zda je všechno v pořádku a tak jsem zjistila že zelený kluk má krásně dlouhé řasy, je to vidět i na fotografii. Jména zatím máme vybraná z poloviny ale holčička je již jasná. Zveřejníme je co nejdříve až budeme mít jistotu že to jsou ty pravá a správně přidělená.

Volní jsou dva pejskové, v případě zájmu nás co nejdříve kontaktujte!

 

Další aktualizace je na hlavní straně a týká se našich veteránů. Naše trio Arčí, Anelly a Asteria mají v této rubrice již svou stránku.

Štěňata už mají svoje stránky!

Naše omladina má každá  již svou stránku!!! Reina Primavera Alfa Samuel a Raeka Alfa Samuel,

ze spojení

Chaimé Charmayne Of Elven Star + Finarfin Silmaril Of Elven Star

 

Reina Primavera Alfa Samuel 6 měsíc

Raeka Alfa Samuel 6. měsíc

—————

Zpět